BOPS Limited Edition Vol. 4 – „Индор и Сянката на страданието“

публикувано в: Без категория | 0

Скъпи читателю,

Ако следиш канала на „Четат ли двама“ в YouTube, то предполагаме знаеш, че ние подкрепяме българските автори. Алекс пази собено място в сърцето си за авторите на фентъзи, а за тези, които пишат комично фентъзи, направо си дава душата 🙂 Толкова се впечатлихме от Индор и Братството на почти-пълната луна“ на Б.Н. Добрев, с великолепните илюстрации на Добромир Томов, че нямаше как да не скочим на шанса да включим продължението в лимитираната ни кутия, посветена на

„Индор и Сянката на страданието“

 

С какво ще те изненада лимитираният брой на BOPS?

  • Създадени специално за кутията подложки за чаша с изображения от поредицата, дело на Добромир Томов! Съветваме те да си сипеш нещо, преди да започнеш книгата – гарантираме, че удоволствието се удвоява 🙂

 

  • Плакати с кориците на първите две книги от поредицата за Индор. Илюстрациите са толкова страхотни, че чак ни се иска някой да ги анимира! Желаещи?!

 

  • Изработени специално за лимитираната ни кутия силиконови гривни, посветени на любимите на Алекс божества от пантеона на света, създаден от Богомил Добрев.

 

  • Лимитиран, номериран и подписан принт, изобразяващ великия Къркачус, дело на Добромир Томов.

 

 

  • „Индор и Сянката на страданието“ от Б. Н Добрев, издава Акцент 96 – книгата е с автограф от автора. Нови герои, нов злодей, старото изпитано чувство за хумор на автора, въвеждащо Индор и братята все по-дълбоко в света и каращо ни да се хилим на всяка страница. Къркачус да ви пази и с Пеуниг напред!

 

Photo Credit: krisijustlovetoread

 

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *