BOPS Limited Edition Vol. 2 – „Благословени: Книга трета от Проклятието на Воронина“

публикувано в: Без категория | 0

Скъпи читателю,

Няма как да не сме настроени сантиментално към тази кутя. С книга на същия автор започнахме, първата ни лимитирана кутия беше посветена на продължението. Логично е да завършим страхотната поредица на талантливата Цветелина Владимирова подобаващо. Как? Ами разбира се, с лимитирана кутия, посветена на

„Благословени: Книга трета от Проклятието на Воронина“

 

С какво ще те изненада лимитираният брой на BOPS?

 

  • Ръчно изработена специално за лимитираната ни кутия дреха за книга. Какво я прави уникална? Авторското докосване, вдъхновяващото послание, както и цветовете, кореспондиращи на цветовете на кориците от поредицата „Проклятието на Воронина“!

 

  • Плакат с корицата финалната книга от поредицата на Цветелина Владимирова „Благословени“. Закачи го вкъщи, подари на приятел или ги използвай като мишена за изливане на яда си, защото поредицата приключи 😉

 

  • Изработени специално за лимитираната ни кутия подложки за чаши с вдъхновяващи цитати от поредицата.

 

  • Три ръчно изработени свещи, всяка посветена на герой от поредицата. Интересен факт – всяка от тях е съгласувана с предпочитанията на Цвети Владимирова за това кои аромати подхождат на героите.

 

  • „Благословени: Книга трета от Проклятието на Воронина“на Цветелина Владимирова, издава Издателство Orange Books – книгата е с автограф от автора. Краят на поредицата е всичко, което очаквате от финалът на една страхотна серия – напрегнат, разтърсващ, разплакващ . . . Редно е да кажем, че Цвети минава в нелегалност, докато не е готова да ни умилостиви поне с една нова книга. Или две. Или цяла поредица . . . Пожелаваме й успех, а на теб – приятно четене!

Снимки: bloodyrosered

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *