Темата на BOPS за Януари и Февруари 2017 – „Мастилени рицари“

публикувано в: Uncategorized | 0

Скъпи читателю,

Тъй като пропуснахме месец януари, нямаше как да не наваксаме през месеца на любовта, като създадем две кутии, насочени по-специално към мъжката и съответно – за дамската ни аудитория. Трябва да признаем, че за нас беше изключително приключение да изберем артикулите, да се спрем на книгите, както и да открием нов формат на кутиите, които вече си забелязал!  В ръцете си държиш мъжкия вариант на BOPS за месец февруари. Както може би си видял, двете ни кутии този месец са различни и същевременно неразрвино свързани. Защото какво са хартиениете дами без своите

„Мастилени рицари“

0011

С какво ще те изненада BOPS този месец?

Помните ли страхотните картички с добавена реалност от www.igreet.com, които включихме в коледния си брой? Не сте си го поръчали?! Ами значи добре сме направили, че отново им се доверихме. Честитете празника на любовта на полвинката, или в краен случай – на домашния любимец, със страхотните валентинки, които сме ви приготвили! Свалете приложението и вижте как картичката оживява пред очите Ви!

0041

Какво е празник без нещо вкусничко за ядене? Ами просто – не е празник! Горди сме да Ви представим Сладката книжарка Пролет и Книжната сладкарка Деси от www.troublebakers.eu. Мотото им е „Вкусни книги и образователни сладкиши“ и верни на него, създадоха специална рецепта, вдъхновена от любима книга – специално за Вас!

0021

Говорейки за мото – всеки рицар, пък било то и мастилен, трябва да си има такова! За улеснение избрахме един от любимите си цитати, че даже сме Ви го и рамкирали!

0032

„Пожарникаря“ от Джо Хил, Издателство „Ибис“ – огнен вирус, глобален пандемониум, помитаща история и щипка хорър, с мистериозен спасител за капак! Всичко това поднесено от едно обещаващо ново име, с доказана фамилна обремененост в писането 😉

0051

Снимки: bloodyrosered

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *