Темата на BOPS за февруари 2018 – „Супермомичета“

публикувано в: Без категория | 0

Скъпи читателю,

 

В първата ни кутия за новата година искахме да съберем много и различни неща. Надеждите ни за бъдещето, удоволствието, което хубавата книга носи, вълшебството на месецa на любовта. В крайнa сметка решихме да комбинираме всичко и да ти го поднесем в удобна опаковка, както би и очаквал от първата книжна кутия на българския пазар. Накрая решихме, че основният заряд, който трябва да носи кутията ни, е добротата. Нека не забравяме, че светът има нужда от повече

 „Супермомичета“

 

 

С какво ще те изненада BOPS този месец?

 

  • Органичен, изработен от български призводител балсам за устни. Гарантираме, че това малко козметично чудо, дело на WOODENSPOON.EU, ще се превърне в твой верен спътник по време на супергеройските ти приключения. Защо балсам? Защото я ТИ се опитай да спасяващ света с изпръхнали устни, затова!

 

  • Набор от изработени специално за кутията супергеройски ваучери. Каква е идеята им? Пликът ти позволява да ги персонализираш и да ги подариш на любимия човек. Всеки един от ваучерите предполага използването на определена суперсила. За да ти е по-лесно, сме ти подсказали коя. Освен петте вече попълнени от нас ваучера, сме включили и шести, в който сам да определиш коя от скритите си сили да използваш и как.

 

  • Освен четенето, любимата ни суперсила е чувството за хумор. Признаваме, с веселите чорапи за настроение на POCHORAPI.COM няма да полетиш или да развиеш свръхчовешка скорост. Това, което ти обещаваме обаче, е усмивки у теб и околните всеки път, когато си събуеш обувките 😉

 

  • „Брилянтните“ от Маркъс Сейки, Издателство „Ибис“ – свръхчовеци, суперсили, един таен агент, който няма да се откаже и един терорист, който няма да се спре пред нищо. Чупката, Х-мен, Брилянтните идват!

Photo Credit: RoseRed

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *