Темата на BOPS за февруари 2018 – „Супермомчета“

публикувано в: Без категория | 0

Скъпи читателю,

В първата ни кутия за новата година искахме да съберем много и различни неща. Надеждите ни за бъдещето, удоволствието, което хубавата книга носи, вълшебството на месецa на любовта. В крайнa сметка решихме да комбинираме всичко и да ти го поднесем в удобна опаковка, както би и очаквал от първата книжна кутия на българския пазар. Накрая решихме, че основният заряд, който трябва да носи кутията ни, е добротата. Нека не забравяме, че светът има нужда от повече

„Супермомчета“

 

С какво ще те изненада BOPS този месец?

 

  • Елегантна кутийка с ментови бонбони за свеж дъх – „Mind Control Mints“ от „The Unemployed Philosopher’s Guild“. Не, използването им няма да ти даде суперсилата да контролираш мислите на околните. Но както знаем, героят винаги спечелва любовта на момичето накрая, нали? В крайна сметка, никой не иска целувка с лош дъх на фона на залеза и финалните надписи . . .

 

  • Набор от изработени специално за кутията супергеройски ваучери. Каква е идеята им? Пликът ти позволява да ги персонализираш и да ги подариш на любимия човек. Всеки един от ваучерите предполага използването на определена суперсила. За да ти е по-лесно, сме ти подсказали коя. Освен петте вече попълнени от нас ваучера, сме включили и шести, в който сам да определиш коя от скритите си сили да използваш и как.

 

  • Освен четенето, любимата ни суперсила е чувството за хумор. Признаваме, с веселите чорапи за настроение на POCHORAPI.COM няма да полетиш или да развиеш свръхчовешка скорост. Това, което ти обещаваме обаче, е усмивки у теб и околните всеки път, когато си събуеш обувките 😉

 

  • „Брилянтните“ от Маркъс Сейки, Издателство „Ибис“ – свръхчовеци, суперсили, един таен агент, който няма да се откаже и един терорист, който няма да се спре пред нищо. Чупката, Х-мен, Брилянтните идват!

 

Photo Credit: Martiswriting

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *