Темата на BOPS за септември 2017 – „Неочаквани уроци“

публикувано в: Без категория | 0

Скъпи читателю,

Септември тихо настъпи, носейки със себе си последните топли дни, мириса на сухи листа и отлитащо лято, както и обещанието за нови приключения през предстоящата година – за някои учебна, за други пък обучителна. След лятната почивка за нас стана ясно едно – липсваше ни да те изненадваме, да те караме да се усмихваш и да те предизвикваме с нови четива. Този септември, освен за нас, BOPS носи и за теб

„Неочаквани уроци“

С какво ще те изненада BOPS този месец?

 

  • Попринцип хората се делят на два вида – тези, които използват книгоразделители, и ВАРВАРИ! За да ти спетим дилемата кой точно книгоразделите да използваш, ти предлагаме селекция от отбелязки на книжна тематика. Гарантираме, че освен да помагат в четенето, вършат работа и за писане на бележки. Все пак, книгите също са хора!

 

  • Ексклузивно създадена и ръчно изработена за BOPS тематична мешка с вдъхновяващ цитат от любимата на всички поредица за момчето магьосник. Ако се чудиш в какво да носиш книгите си от и към библиотеката или къде да държиш екипа си по кудич – порижили сме се 😉

 

  • Няма накъде, училището започна. Все пак тетрадките не са само и единствено за записки по време на уроци. Приготвили сме ти един наистина вдъхновяващ бележник, който се надяваме да те зареди с творческо вдъхновение или да приюти на страниците си многобройни хубави спомени от предстоящата година.

 

  • „Жестокост“ от Скот Бергщром и издателство „Егмонт“ – какво би направил, ако най-близкият ти човек изчезне, погълнат от свят на насилие, лишен от правила и управляван от съвремнния живот на джунглата? Учиш се бързо, напредваш безмилостно и се бориш до последно за това, което обичаш . . . Неочаквани уроци те очакват . . .

Photo Credit: RoseRed

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *