Темата на BOPS за Септември 2016 – „Училищни трепети“

публикувано в: Uncategorized | 0

Скъпи читателю,

Вдъхновени от мирисът на есенни листа във въздуха и звукът на училищния звънец, мислите  ни за кутията ни за септември естествено се насочиха към училището и многото емоции, които то носи. Независимо дали в момента си ученик, или си спомняш с умиление (или със страх)  своето време като такъв, сме готови да се хванем на бас, че поне в един момент от живота си си изпитвал истински

„Училищни трепети“

01

С какво ще те изненада BOPS този месец?

  • Цял живот чакаш писмото си от най-любимото училище по магия и вълшебство в света на литературата? Е, чакането свърши. Поради не дотам надеждната пощенска служба със сови, ние бяхме натоварени с приятната задача да ти доставим писмото заедно със септемврийския ни BOPS!
  • Демонстрирай любовта си към съученичката (или състудентката, а защо не – и колежката в офиса) с ръчно изработеният ни медальон с цитат от любима вълшебна книга.

041

  • Открий полубога в себе си с вдъхновената от „Пърси Джаксън“ чаша и гледай как смъртните бягат … поне докато не си допиеш кафето.
  • „Всичко, всичко“ от Никола Юн, ИК „Ибис“ – нищо не казва училищен трепет така, както първата любов. Свежото предложение на ИК „Ибис“ ще ви припомни (или вдъхнови) да изпитате отново познатата тръпка.05

Снимки: bloodyrosered

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *