Темата на BOPS за Ноември и Декември 2016 – „На лов за Коледа“

публикувано в: Uncategorized | 0

Скъпи читателю,

Зимата идва. Коледа наближава, и е време да се запасим с вкусни неща за хапване, меко одеяло и куп книги за четене. Знаем, че търсенето на коледни подаръци и празничната суетня могат да са малко напрягащи за нервната система, затова решихме коледното ни издание да ти спести поне трудният избор на кое точно заглавие да посветиш и без това малкото почивни дни. И така, BOPS те кани

„На лов за Коледа“

021

С какво ще те изненада BOPS този месец?

Ръчно изработено украшение за елха под формата на джинджифилово човече, дело на Валея от www.valeia.com. Предупреждаваме – въпреки вкусния им вид, бисквитчовците не стават за ядене 🙂

052

Ако се чудите с какво да надпишете коледната картичка на BOPS, то не се притеснявайте – с нашия коледен молив пожеланията сами се пишат.

071

Покажете на всички, че сте се посветили на празнично четене, без да пропускате страницата, със симпатичния коледен книгоразделител.

Един „бомбастичен“ календар за 2017 г. Модел – Прокопи. Дизайн, графично оформление и склоняване на модела към позиране, включително и чрез заплaхи – Стоян и Моника от Kontur Creative (www.kontur.bg).

042

Поздравителна картичка с добавена реалност от iGreet – свалете приложението, сканирайте картичката и гледайте как тя оживява пред очите Ви. Повече информация и картички можете да откриете на www.igreet.co

Дюи“ – Вики Майър и Брет Уитър, изд. „Еднорог“ – перфектната книга за зимата. С ухание на стара хартия и коетшко мъркане, изтегнете се удобно и се подгответе за една вълнуваща котешка история!

Истории от Академията за ловци на сенки“ – Касандра Клеър, изд. „Ибис“ – предполагаме, че бяхте подготвени от темата, но все пак – изненада! Горди сме, че отново ще успеем да Ви поднесем книга, едновременно с излизането й по кижарниците.

061

Снимки: bloodyrosered

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *