Темата на BOPS за март 2018 – „Главна женска роля“

публикувано в: Без категория | 0

Скъпи читателю,

 

Март е месецът на дамите, а и на наградите „Оскар“. Нямаше как да устоим на желанието да ги комбинираме при съставянето на темата за настоящата ни кутия. Постарахме се този месец BOPS да носи в себе си пълния заряд, който любимите ни литературни героини успяват да предадат с всяка следваща страница. Всяко момиче е герой и има своята история, а всяка история заслужава своята

„Главна женска роля“

 

 

 

С какво ще те изненада BOPS този месец?

 

  • Ексклузивно направена за кутията ни свещ от соев восък, изработена от вълшебниците от The Candle Kingdom. На страницата си получихме наистина интересни предложения, но идеята за свещта ни бе дадена от „най-способната вещица на нашето време“ – госпожица Хърмаяни Грейнджър. Ароматите са вдъхновени от мириса, който любовният елексир „Амортенция“ приема за нея – стари книги, прясно окосена трева и мента.

 

  • Двойка временни татуировки, вдъхновени от „момичето, което спаси Китай“. Легендарните героини са ни любими, а нямаше как да пропуснем и вярното й животинче. Падате си по дракони, нали? Дизайнът е дело на страхотната Моника Писарова (МОПИ) от Kontur Creative.

 

  • Ръчно изработени обеци по наш дизайн, с които отдаваме почит на любимите си главни героини от фентъзи книгите – Селена Сардотиен, Фейра Арчерон, Катнис Евърдийн, Хърмаяни Грейнджър и Теса Грей. А на теб коя ти се падна?

 

  • „Училището за добро и зло“ от Соман Чайнани, Издателство „Сиела“ – не една, а две главни женски роли, история за магия и шегите на съдбата. Готови ли сте да бъдете разпределени?

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *