Темата на BOPS за Март 2017 – „Писма във времето“

публикувано в: Uncategorized | 0

Скъпи читателю,

В ерата на Интернет електронното общуване напълно е изместило далеч по-личното (поне според нас) изпращане и получаване на писма. А не трябва да е така. Белият лист за нас крие в себе си покана, да излеем съкровените си мисли и тайни, а трепетното очакване на пощенския раздавач, е несрванимо с непрекъснатото натискане на бутона „F5“ на мейл-кутията или звукът на месинджъра – вярвай ни, случвало ни се е! Историята е пълна с хора споделили своите чувства и мисли на белия лист, и, вдъхновени от тях, решихме да те предизвикаме с нашите

„Писма във времето“

00111

С какво ще те изненада BOPS този месец?

Красива метална висулка под формата на пощенска картичка от Slanchogled.com. Оставяме на теб избора как да я включиш в стила си – като колие, като елемент от гривна, като ключодържател . . . Възможностите са безкрайни, просто дай воля на въобръжението си!

Вече стана ясно – тази кутия се върти около писането и изпращането на писма. Ако си като нас, обаче, предполагаме би предпочел да нахвърляш поне малко черновия преди да запълниш листа с мислите си. Тук на помощ идва красивият тефтер с крафт хартия – с ретро дизайн, напомнящ за времето, когато писмата са били едно от основните средства за комуникация шрез далечните разстояния!

00311

Както подсказва и заглавието на мартенския ни брой, писмата за нас са прекрасен израз на лично отношение и възможност за креативност. Затова те предизвикваме да изпратиш писмо на приятел! В ръчно печатания пощенски плик ще откриеш хартия за писане с ексклузивен за BOPS дизайн, вдъхновен от „Питър Пан“, „Нарния“ и „Алиса в страната на чудесата“. А ти докъде би изпратил своето писмо?

00411

„Пасажер“ от Александра Бракен, Издателство „Егмонт“ – върнете се назад във времето с най-новото предложение на една от кралиците на YA жанра! Това пътуване е само началото . . .

00511

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *