Темата на BOPS за Май 2017 – Магия през Май

публикувано в: Uncategorized | 0

Скъпи читателю,

За нас четенето винагие било едно своебразно вълшебство, което съчетава в себе си трансигурация (превръща се в каквото си пожелаеш), пътуване във времето и пространството (на кого му трябват нискотарифни авиокомпании, моля ви се), както и една първокласна отвара за повдигане на настроението. Няма да крием, че от самото начало на BOPS само чакаме удобна възможност, за да посветим цяла една кутия на магията! С радост ви съобщаваме, че моментът дойде и с огромна гордост поднасяме нашата

„Магия през Май“

0021

С какво ще те изненада BOPS този месец?

 

  • Четири книгоразделителя, вдъхновени от най-вълшебната поредица книги, писана някога! Хари, Рон Хърмаяни, под мъдрия надзор на Дъмбълдор, ще се погрижат никога да не забравяте до коя страница на книгата сте стигнали!

003

  • Ексклузивно създаден и ръчно изработен за BOPS и за вас медальон-сова, подходящ за всеки повод и облекло (разбира се, според нас най-върви с островърха шапка и метла). Бижуто е дело на талантливата Валея от Valia’sFineArt. Сега, не сме съвсем сигурни дали при коректното заклинание совата няма да оживее и да съумява да ви носи пощата, чехлите, или сутрешното кафе, но винаги можете да питате Вал 😉

004

  • Няма какво да се лъжем, освен с магия, май месец често е изпълнен с изпити, контролни, презентации и тем подобни не-вълшебни неща. За да увеличим шансовете ти за борбата срещу цялата мъгълщина, сме подготвили две магически пръ- …. добре де, моливи са си, но всеки от тях е с вдъхновяващ цитат от любими фентъзи поредици!

006

  • „Четирите цвята на магията“ от В.Е.Шуаб, Издателство „Емас“ – четири града, един магьосник, и много мрачни тайни. Потопете се в цветовете на магията, но внимавайте – в световете дебнат не само чудеса, а и чудовиша . . .

007

008

Photo credit: RoseRed

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *