Темата на BOPS за декември 2017 – „Зимни чудеса“

публикувано в: Без категория | 0

Скъпи читателю,

Обичаме Коледа! Не можем да го скрием, пък и не искаме – красиви светлини, топли вечери със семейството и приятелите, вкуснотийки за хапване и много, много свободно време за четене . . . Можем да изброяваме до безкрай защо празничните дни са ни любими. Вълшебството на Коледа се крие в толкова много неща, и същевременно толкова малко – в любовта. Декември е време на магия и вълешбство, затова решихме този месец BOPS да ти поднесе своите

„Зимни чудеса“

 

 

С какво ще омагьоса коледният BOPS?

 

  • Ръчно изработен и събрал в себе си цялата коледна магия текстилен книгоразделите. Артикулът е изработен за кутията от „С игличка и карфичка“. Признаваме, и двата варианта са толкова красиви, че не знаем за какво да ги използваме по-напред – за отбелязване в книгите или украса на елхата!

 

  • Един от трите вида коледни чорапи на MEOW . Ако още не си се срещал на очарователните творения на този български бранд, то за нас е удоволствие да представим на вниманието ти Мраз, Снежко и Рудолфо (#BANDAMEMBERS!) 🙂

 

  • Истинско коледно вълшебство, което да носите със себе си и през следващата година под формата на календар, дело на свръх-талантливия, ултра-търпеливия и най-добрия Стоян Атанасов от Kontur Creative!  За дизайнерите, които не спят и приятелите, които ни крепят, благодарим ви!

 

  • „Далечна светлина“ от Софи Лагуна, Издателство „Еднорог“ – вижте света по различен начин, изминете хиляди километри в търсене и не изпускайте от очи далечната светлина на надеждата . . .

 

  • „Мечокът и Славеят“ от Катрин Арден, Издателство „Orange Books“ – истинска зимна приказка, пълна с приказни герои, страховити злодеи и с една от любимите ни корици за този зимен сезон. Вдъхновена от руската митология, историята ще ви отведе на шеметно пътешествие в сърцето на снежните вихрушки.

Photo Credit: RoseRed

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *