Темата на BOPS за Април 2017 – „Храна за душата“

публикувано в: Uncategorized | 0

Скъпи читателю,

Независимо дали за първи път поръчваш нашата кутия с чудеса, или вече си един от редовните почитатели на BOPS, ние решихме да ти направим едно признание – освен да четем, най-обичаме да хапваме! Какво върви добре с книга (освен още една книга, и още една, и т.н.)? Ами, поне за нас, топла напитка и нещо сладко, с което да захраним себе си с енергия за още четене. Вдъхновени от комбинацията на духовна и реална храна, решихме темата ни за този месец да е една истинска

  „Храна за душата“

0022

С какво ще те изненада BOPS този месец?

Ароматен „Relax“ чай от DSBox.bg – за отпускане и настройване четивно. Пробвахме – гарантирано работи! (Не забравяйте да използвате цедка за чай при приготвянето на напитката).

Изработена специално за кутията кухенска престилка, с която да отключиш вътрешния си кулинарен лъв. Ръмженето е най-ефикасния начин да изгониш неканените гости – все пак това е твоята кухня (създателите не носят отговорност при използване на метода в чужди кухенски пространства, особено ако истинския собственик е въоръжен с точилка!)

0033

Че BOPS е сладък – знаем си! Решихме обаче да създадем малко по-реално изражение на тази сладост. Ето защо като специален подарък ти поднасяме ексклузивно създадена за кутията ни меденка с нашето лого, дело на вълшебниците сладкари от „100 грама сладки“!

„Книгата на чаения майстор“ от Еми Итеранта, Издателство „Персей“ – горчиво-сладка антиутопична история, с щипка философия и украсена с надежда. Опитай си . . .

0042

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *