Създадохме BOPS с ясното съзнание, че правим продукт за четящи хора, от четящи хора. Удоволствието от изненадата, новата книга, очакването всеки месец – това е, което искахме да подарим на българския читател. И в едно сме сигурни, ако някой ни беше изпреварил, ние щяхме да сме първите записали се за подобна кутия!

Искаме да Ви признаем една малка наша тайна – въпреки че сме книгоиздател и юрист по професии, ние сме вълшебници по призвание. Макар и скромни, магичните ни способности ни носят огромно удоволствие при съставянето на всяка една кутия и можем да Ви гарантираме, че всеки BOPS е изпълнен с книжно вълшебство!

Ние сме Райс и Алекс, познати най-вече като буктюб дуото “Четат ли двама”.

Ако досега не сте ни срещали в интернет пространството, нека сега Ви се представим 🙂

Ние сме младо семейство, дължащо началото си на общата ни любов към книгите. С годините открихме, че освен да четем, обичаме и да споделяме удоволствието от прочетеното с други хора. Така се “роди” “Четат ли двама” в YouTube.

Понеже “шило в торба не стои”, вдъхновени от кутии като “Owl crate” и “YAchroicles”, решихме, че и българските книголюбители заслужават такава кутия с книжни изненади.

Приветствайте магията на четенето вкъщи с BOPS!