Общи условия за ползване на www.bopsbox.com

С потвърждаването на поръчка в онлайн системата на www.bopsbox.com декларирате, че сте съгласни с общите условия за продажба на продукти от Евро Консулт Инженеринг – ЕООД с ЕИК: 114678745 и адрес на седалище гр. Плевен, ул. „Гоце Делчев“ 20, описани на тази страница.

 

1. Задължения и допълнителни плащания.
1.1. При покупка на продукти, показани на www.bopsbox.com, се задължавате да изплатите стойността, показана на страницата на продукта, както и всички транспортни разходи за доставянето му до заявеният от Вас адрес или нужни, за да го получите от офиса на куриер.
1.2. При заплащане чрез наложен платеж на куриер, предварително заплащане през друга система или превод по банкова сметка или микросметка се задължавате да заплатите всички такси върху стойността от страна на фирмите, предоставящи куриерските услуги, банковите институции или други системи, използвани за плащане на продукти.
1.3. Цените на www.bopsbox.com са обявени в български лева и с включен ДДС. Ако плащате чрез конвертиране от друга валута чрез услуги като PayPal, E-Pay или кредитна карта, всички разходи или загуби, свързани с конвертирането от български лев към валутата, в която плащате, са за ваша сметка.

2. Условия за получаване на продукти.
2.1. С оглед безпроблемно доставяне на поръчките до заявените адреси в и извън гр. София Евро Консулт Инженеринг ЕООД работи с куриерски фирми Еконт Експрес и Speedy.
2.2. Условията за доставка и цените за доставка са продиктувани от условията на фирмите, предоставящи куриерски услуги. Ако желаете да получите своите продукти чрез друг вид пощенски услуги за ваша сметка и на собствена отговорност, може да се свържете с нас чрез телефонен разговор, за да уточним детайлите около изпращането.
2.3. www.bopsbox.com не носи отговорност за забавяния на доставките в следствие на природни бедствия, поредици от празнични неработни дни, забавяния в логистиката, зависещи от фирмите, предоставящи спедиторски услуги, грешни данни за доставка от страна на получателя и/или невъзможност на куриера да се срещне с получателя.
2.4. Задължително условие от Ваша страна е да предоставите пълна и точна информация за адреса на получателя, както и телефон / e-mail за връзка с него и Вас.
2.5. В случай на отсъствие на получателя на посочения адрес в уговореното време пратката може да бъде доставена на негов колега (при доставка в офис, магазин и др.), роднина (при доставка в дома), рецепция (при доставка в хотел), а при липсата на опция за доставка пратката ще бъде върната и може да бъде взета от наш офис.

3. Условия за работа със сайта.
3.1. За да поръчвате стоки и продукти от страниците на www.bopsbox.com е нужно да предоставите валиден e-mail адрес и телефон за контакти, както и информация за фирмена регистрация за издаване на фактура на фирма. Тази информация няма да се споделя с трети лица, но може да бъде предоставена на органите на властта при законно изискване. Електронните адреси може да бъдат употребявани с цел уведомяване за промени във функционалността на сайта, при сериозни промени в продуктовата гама или за административни съобщения.
3.2. В процеса на покупки или чрез връзка с вас екипът на www.bopsbox.com може да получи ваши лични данни. В интерес на добрата практика и с оглед защитата им ние не пазим база данни с тях, с изключение на включените в документи за покупка според изискванията на настоящото законодателство на РБ.
3.3. Екипът на www.bopsbox.com прави всичко възможно страницата да работи възможно най-добре, но не носи отговорност за временната или постоянна липса на достъп до нея. Забраните за достъп до страницата може да доведат до невъзможност за подаване или изпълняване на поръчки от www.bopsbox.com.
3.4. Възможни са проблеми при изпълняване на някои от функциите на страниците. Ако смятате, че при някое от действията ви в сайта сте попаднали на грешка, може да ни уведомите чрез изпращане на e-mail на bopsbox@gmail.com.

4. Материали на сайта
5.1. Всички статии и други материали на страницата са обект на авторски права според Закона За Авторско Право на РБ и принадлежат на Евро Консулт Инженеринг ЕООД.
5.2. Всички или повечето материали на страниците на www.bopsbox.com са публично достъпни и могат да се разпространяват и копират свободно при условие, че бъде публикувана връзка към оригиналния материал без тагове като noindex/nofollow.
5.3. Снимките на продукти, публикувани в магазина на www.bopsbox.com са обект на авторски права и не могат да бъдат разпространявани, копирани и публикувани без разрешение от авторите на сайта.

5. Изменения на условията
Изменението или замяната на тези условия от страна на Евро Консулт Инженеринг ЕООД има сила за страните по договор за продажба, сключен преди изменението или замяната на общите правила и условия, ако задълженията на някоя от страните не са изпълнени изцяло към момента на изменението или замяната на общите условия, ако купувачът не е заявил писмено в срок от пет дни от получаването на известие на продавача за изменението или замяната на общите условия, че отхвърля изменението или замяната им.